O nás - co vám může GTO Solutions nabídnout

GTO Solutions

Společnost GTO Solutions s.r.o. byla založena s jednoznačnou vizí budoucnosti, ve které hraje obsahový online marketing stále důležitější a důležitější roli pro úspěch jakékoliv společnosti. Díky našim bohatým praktickým zkušenostem jsme se rozhodli zaměřit především na online herní trh a e-gaming. Aktuálně patří GTO Solutions mezi největší digitální agentury zaměřené na obsahový marketing a affiliate marketing na českém trhu.

Pro dosažení nejlepších výsledků a hledání optimálních řešení využíváme znalostí teorie her (GTO je anglická zkratka znamenající game theory optimal - tedy optimalizované z hlediska teorie her), které kombinujeme s osvědčenými marketingovými postupy. Pro každý produkt a pro každého zákazníka dokážeme najít nejlepší možnou strategii propagace.

Co vám můžeme nabídnout a proč s námi spolupracovat?

Naším hlavním cílem je spokojený a úspěšný zákazník. Díky tomu, že s většinou našich partnerů spolupracujeme na bázi affiliate provize, je jeho úspěch i naším úspěchem, neboť naše odměna spočívá pouze na skutečných obchodních výsledcích. Jinými slovy, pokud odvedeme špatnou práci a nebude to fungovat, nedostaneme zaplaceno.

Máte zájem o více informací - napište nám: info@gto.cz

GTO - Game Theory Optimal